Gastrit ile mücadele eden biri olarak, bu yiyeceklerin gerçekten faydalı olup olmadığını merak ediyorum. Özellikle yulaf ezmesinin mide zarına koruyucu etkisi ve sindirim sistemini destekleyici özellikleri dikkatimi çekti. Muzun doğal bir antasit olarak işlev görmesi de ilginç. Zencefilin mide bulantısını azaltıcı etkisi, gastrit semptomları yaşayanlar için oldukça önemli olabilir. Yoğurdun probiyotik özelliği, mide florasını dengelemeye yardımcı mı? Papaya ve içindeki papain enzimi ise sindirimi kolaylaştırdığı belirtiliyor, bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Pırasa ve havuç gibi sebzelerin de mide sağlığına katkısı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterim. Sonuçta, bu yiyeceklerin etkileri kişiden kişiye değişebilir mi?
Gastrit ile mücadele eden biri olarak, bu yiyeceklerin gerçekten faydalı olup olmadığını merak ediyorum. Özellikle yulaf ezmesinin mide zarına koruyucu etkisi ve sindirim sistemini destekleyici özellikleri dikkatimi çekti. Muzun doğal bir antasit olarak işlev görmesi de ilginç. Zencefilin mide bulantısını azaltıcı etkisi, gastrit semptomları yaşayanlar için oldukça önemli olabilir. Yoğurdun probiyotik özelliği, mide florasını dengelemeye yardımcı mı? Papaya ve içindeki papain enzimi ise sindirimi kolaylaştırdığı belirtiliyor, bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Pırasa ve havuç gibi sebzelerin de mide sağlığına katkısı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterim. Sonuçta, bu yiyeceklerin etkileri kişiden kişiye değişebilir mi?
Cevap yaz